Leapşă cu sentiment

Cât am fost în vacanţă la mare am tot primit invitaţii la lepşe şi pentru că nu aveam cum să le onorez la momentul respectiv, voi încerca să răspund cât de curând la toate. Astăzi voi completa “Leapşa sentimentală” venită de la Suflet vorbitor şi creată de Aniela.

1.Ce crezi că determină pe un bărbat să fie domn ?

Contează şi felul în care l-au educat părinţii, contează şi cât a ţinut el cont de educaţia primită şi nu s-a lăsat influenţat de vreun anturaj “şmecher”.

2.Dacă ar trebui să alegi între familie şi persoana iubită pentru a fi fericit, ce ai alege?

Sper să nu fiu nevoită niciodată să aleg căci nu ştiu cum aş reacţiona. Depinde, la momentul respectiv, care sunt motivele pentru care sunt pusă în situaţia de a alege, cine îmi impune această alegere, etc. Dar cred că aş încerca să rezolv problema şi să nu dau pe nimeni la o parte.

3.Ce fel de personalitate ai?

Sunt, în general, o persoană calmă, sociabilă, ambiţioasă, răbdătoare dar când mi se pune pata pe ceva/cineva, pot fi şi puţin isterică! 😀

4.De ce unele persoane,atunci când pierd persoanele iubite, au impresia că nu mai are nici un rost să înceapă altă relaţie?

Pentru că trăiesc cu impresia că nu vor mai iubi niciodată pe altcineva, că nici o altă persoană nu se va putea ridica la înălţimea celei pe care au pierdut-o; şi ar mai fi şi teama de a nu mai trece încă o dată prin aceeaşi experienţă.

5.Cum te simţi atunci când ura te cuprinde?

Câteva minute nu se poate discuta cu mine, căci sunt plină de nervi şi nu ascult sfatul nimănui. De obicei, mă calmez singură destul de rapid şi încerc, pe cât posibil, să nu fac vreo trăsnaie până nu sunt complet calmă.

Leapşa merge mai departe la cine mai doreşte să o completeze.  Florin, Lucian, Corina?

Sursa foto: pinterest.com

13 responses to this post.

  1. Merci ca ai preluat-o!:D A ajuns asa de departe..leapsa mea:>

    Like

    Reply

  2. Frumoase raspunsuri!:)

    Like

    Reply

  3. Cat de curand ii dau curs….cam dupa ce aflu daca am intrat la jurnalism 😀

    Like

    Reply

Părerea voastră contează!