Invazie de anonimi

De câteva săptămâni tot primesc, o dată la două-trei zile, câte un comentariu fără rost, menit probabil să mă descurajeze. Cineva, în spatele vreunui calculator, este foarte afectat de rândurile pe care le tastez eu şi simte nevoia să-mi “închidă gura” cu câte o înjurătură, două…sau câte o expresie, chipurile, sarcastică, etc.

Acum o săptămână, am avut un vizitator cam turbat, supărat la culme pe moldovence. Mititelul a nimerit din greşeală la mine pe blog şi când a descoperit că-s moldoveancă, i s-a activat cazanul cu înjurături. M-a băgat şi m-a scos de m-am mirat că nu mi-a rămas ceva în gât, la cum mă înjura sărăcuţul. După primele trei rânduri de vărsat nervi, însă, i s-a cam terminat gramul de imaginaţie şi a repetat până la final aceleaşi înjurături banale, cu cele două organe de care au auzit şi puradeii de pe la colţul blocului (Să vă mai spun că s-a semnat “bucureştean care urăşte moldovencele”? :)) ).

Altul, mai recent, a ţinut să-mi “precizeze” că sunt ipocrită; că fac mişto de alţii, dar eu fac la fel ca ei. Probabil persoana în cauză mă cunoaşte bine de era aşa convinsă de “adevărata mea faţă”, dar tot n-a avut tupeul să se semneze. Sau e doar un suferind plictisit în căutare de amuzament infantil.

Ar mai fi mulţi dar mă opresc aici cu lista.

Ceea ce mă amuză copios, e că toţi aceşti intelectuali care-şi oferă părerile condimentate cu câte un organ, două, nu se semnează. Pentru ei e firesc să arunce cu noroi, să se umfle în pene că “i-au arătat ei! Au pus-o la punct!”  şi la final să tasteze “Anonim”. Asta e cea mai laşă metodă de a-ţi face cunoscută părerea! Ai ceva atât de important să-mi aduci la cunoştinţă? Atunci spune-mi şi cine eşti! Un comentariu anonim valorează 0! E ca şi cum ai primi un şut în fund şi când te-ai întoarce să vezi cine e, în spatele tău ar fi doar un stâlp.

Dacă nu mă cunoşti şi ţii neapărat să mă înjuri pentru o greşeală pe care a făcut-o altcineva care seamănă cu mine, înseamnă că ai mintea cât o găină drogată! Dacă mă cunoşti dar “n-ai curaj să-mi spui în faţă” sau măcar să te semnezi după mesaj, mai bine fă-te că nu mă cunoşti de-acum încolo! E mai simplu pentru amândoi! Dacă iei la nimereală blogurile pentru a-ţi vărsa nervii acumulaţi în viaţa ta penibilă, mai bine cumpără-ţi un sac de box, ataşează poza cu “duşmanul” tău pe el şi dă-i “frate” până îţi cad pumnii! Sunt multe metode pentru a scăpa de stres, fără să arunci cu “rahat” în persoane cu care nu ai sau nu mai ai nicio treabă! Caută pe Google, sigur vei găsi ceva!

Acest post a fost scris ca să fiţi convinşi că primesc părerile voastre preţioase şi anonime dar aleg să le trimit la GUNOI, acolo unde le e locul!

P.S: Ţin să le mulţumesc totuşi celor care lasă comentarii constructive, care au învăţat să vorbească frumos şi nu ca la uşa cortului. Accept păreri diferite de ale mele, dar spuse într-un mod care să nu-mi întoarcă stomacul pe dos. Mulţumesc de înţelegere!

Sursa foto: allanbevere.com

 

 

 

32 responses to this post.

  1. Posted by doru200525 on September 16, 2012 at 23:34

    Esti pasnica pana la proba contrarie, nu ma puteam abtine de la un comentariu mic, pentru ca si eu am avut parte de asa ceva, doar ca eu le dau delete si merg mai departe 😉

    Like

    Reply

  2. Sa presupunem, de dragul discutiei, ca ai sti cine te injura 🙂

    Mai departe ? Ce faci ? Apesi pe un buton si ii killaresti pe toti ?

    Vezi ? E mai bine ca nu stii 🙂 E chiar recomandat.

    Like

    Reply

  3. Daca esti injurata si contestata inseamna ca ai inceput sa ai importanta. Ar trebui sa te bucure chestia asta ( chiar daca nu urmaresti popularitatea ).
    Atacurile si nesimtitii sunt sarea si piperul unui succes ( indiferent de domeniu ).
    Keep walking 🙂

    Like

    Reply

  4. Posted by ellyweiss on September 14, 2012 at 23:40

    Inca n-am patit asa ceva. Sigur ca timpul e inainte.
    Nu-i mai baga in seama! Sa se inece in propria otrava 🙂

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on September 15, 2012 at 09:23

      De obicei chiar nu-i bag în seamă căci nu se întâmplă prea des, dar nu ştiu care a fost faza în ultima perioadă, că m-au invadat anonimii răutăcioşi :))

      Like

      Reply

  5. Nu trebuie sa iti bati capul cu tot felul de frustrati, care se pricep sa critice, desi ei nu sunt in stare sa scrie doua randuri. Mergi pe drumul tau, fara sa ii bagi in seama. Ignora-i!

    Like

    Reply

  6. Posted by sergiu on September 13, 2012 at 18:29

    eu am facut partz! :))

    oricum, trebuie sa recunoastem ca moldova e leaganul civilizatiei!

    Like

    Reply

  7. Orice mesaj pleaca cu o iscalitura electronica de unde este trimis si o adresa …. chiar daca este blogspot sau wordpress…..mai multe nu spun! Chestia e sa stii sa o descifrezi.

    Like

    Reply

    • Dacă persoana respectivă nu are blog, n-are ce blogspot sau wordpress să plece! Că poate să introducă o adresă care nu există sau nu-i aparţine, da, aşa e! 🙂
      Dar probabil ar fi mai uşor să te semnezi decât să-l pui pe autor în situaţia de a face investigaţii la IP pentru a vedea cu cine are de-a face. 🙂 E doar părerea mea. Poate unor bloggeri le plac comentariile anonime, treaba lor! 🙂

      Like

      Reply

  8. Da nu stiai ca e plina lumea cu “de toti”? :))) … ai sa mai intalnesti multi de astia, stai linistita. Acum, cat despre bucuresteni si moldoveni, ca asa este termenul folosit in ziua de astazi, eu cred ca este ciuda in mare parte, iar restul de pana 100% razbunare pe vreo romanta esuata :))) … si eu tot moldoveanca sunt si am auzit multe glume si injuraturi fortate la adresa noastra, dar odata ce isi dau atat interesul sa ne urasca, cred ca insemnam ceva mai mult decat “moldoveni”, nu? :))

    Like

    Reply

  9. Uite si poze facute la Chisinau, in Republica Moldova http://paulszaszsebes.blogspot.ro/2012/08/chisinau.html

    Like

    Reply

  10. Sa nu spun ca am prieteni moldoveni si de aici ,dar si de dincolo de Prut si sunt oameni minunati.

    Like

    Reply

  11. Asta ma dispera si pe mine

    Like

    Reply

  12. true 🙂

    Like

    Reply

  13. au… esti moldoveancă?

    baga-mi-aş! 🙂

    semnat un bucureştean mândru de originile sale olteneşti!

    Like

    Reply

  14. Cand ti-ai facut blog ti-ai asumat si acest risc. Unii zic ca nu e bine insa ca ai scris acest articol, pt ca de fapt i-ai bagat in seama. Ar fi trebuit sa-i lasi in pace. Dupa acest articol o sa fie si mai multi cei care vor da comentarii, pentru ca au aflat ca tu le citesti 🙂

    Nu-s neaparat de acord cu ideea asta, eu spun ce am auzit de la altii. Care ma sfatuiau sa las in pace haterii si sa nu-i mai bag in seama. Eu faceam articole separate despre ei.

    E alegerea ta. Iar eu voi comenta tot timpul cu identitatea mea reala (rautaciosii ar spune: normal. ca sa-ti faci reclama la blog 😛 )!

    Like

    Reply

    • Era la mintea cocoşului că le citesc, nu cred că suspinau ei noaptea în pat crezând că eu nu le-am citit comentariile! :)) De obicei nu bag haterii în seamă, dar pentru că perioada asta este una “deosebită” şi au avut loc explozii de comentarii negative la adresa mea, nu ştiu din ce motiv (dar bănuiesc), mi-am zis totuşi să le răspund în aşa fel încât poate realizează şi ei cât de penibili sunt.
      Mulţumesc Emil, poţi să-ţi faci reclamă la blog cât vrei din partea mea! :))

      Like

      Reply

Părerea voastră contează!