Apa îmbuteliată – lacrimile bloggerilor păcătoşi

Pentru că am văzut că religia vă place mult de tot, mi-a surâs ideea să vă mai ofer  încă o doză de umor pe aceeaşi temă.

Dacă obişnuiţi să beţi apă îmbuteliată, mai gândiţi-vă o dată, să nu cumva să ajungeţi în iad! :)) Dacă beţi apă de la canal, e totul sub control! Dar  dacă daţi 1,50 lei pe o sticlă de apă, la chioşcul din colţul blocului, aveţi asigurat un loc la sauna “Cazane şi furci”, de la subsol. Să vă arăt şi de ce:

Ei bine…v-am “luminat”? Sper că da!

Deci, aveţi milă, vă implor, de lacrimile păgânilor, rockerilor şi a bloggerilor care comentează aiurea pamfletele oamenilor şi oferă porţii de falsă moralitate ! Nu mai beţi apă îmbuteliată dacă vreţi să scăpaţi de blestemul etern! Băgaţi capul între munţi şi înfruptaţi-vă din izvoare! Daţi iepuraşii la o parte şi beţi-le porţia de apă pură, neatinsă de coarnele păcătoşilor!

Eu mă duc să văd de-o gură de apă de la canal; poate mai am vreo şansă să fiu salvată…V-am pupat!

Să vă mai precizez că e un post umoristic şi nu trebuie luat în serios? Cred că e destul de evident…spre deosebire de altele!

Sursa foto: albinoblacksheep.com

10 responses to this post.

  1. […] grabesc sa inchei si recomand 2 articole de la ea: apa imbuteliata si satana sare cu […]

    Like

    Reply

  2. Extrem de utilă precizarea de la final!

    Like

    Reply

  3. Posted by Alexandra on October 19, 2012 at 10:19

    O mai las o perioadă şi văd dacă o schimb înapoi sau nu. Dacă se strâng mai multe “plângeri” o înlocuiesc cu alta mai bună! 😀 Merci de părere! Te pup şi un sfârşit de săptămână plăcut!

    Like

    Reply

  4. Posted by ellyweiss on October 19, 2012 at 10:16

    Eu am intrat de azi-noapte dar n-am fost in stare sa termin nici articolul cu Satana…mi-era somn. Am ramas si eu uimita, am crezut ca n-am nimerit unde trebuie…:)
    In plus articolul asta nu se gasea…daca dadeai click pe el…nu te ducea nicaieri…La comm-uri aici ceva functioneaza nu foarte bine. Cand scrii nu coboara…trebuie sa dau cu tasta down mai jos, ca sa vizualizez. Cred ca tema are o “contributie”. Eu cand ma invat cu o tema mi se are ciudat ca se schimba. N-am mai schimbat tema (daca aia e tema la mine) de cand am stabilit-o, cam la vreo luna si ceva… Nici n-am s-o schimb vreodata, s-ar da peste cap totul. Si sunt multumita de ea. E atat de simpla incat e perfecta. Mai explicit, asa…la tine preferam tema de dinainte 🙂
    Apropos de articol…ca m-am luat cu vorba.
    Nu beau apa imbuteliata niciodata. Habar n-am de unde vine. Mai bine beau apa mea de la robinet :))

    Like

    Reply

  5. Cat de tare :)) deci voi deveni sursa de apa pentru naivi, iar ei isi vor astampara setea cu pacatele mele :)) sper sa nu ii trimit si pe altii la “izvoare” :))

    Like

    Reply

  6. Ce schimbare! Am crezut ca am intrat gresit. :)) Este mai bine asa, mai aerisit putin. Asta este curatenia de toamna? :))
    Tocmai spuneam dimineata ce apa buna, de izvor, am baut candva. Pacat ca nu am tras o conducta de acolo pana in apartamentul meu, as fi fost sigura ca imi vor fi iertate pacatele. :))

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on October 18, 2012 at 13:34

      Da, e curăţenia de toamnă! :))) Şi mie îmi place mai mult aşa…e mai fresh! 😀
      Încă nu e târziu să tragi conducta…poate, poate vei fi salvată! :))

      Like

      Reply

  7. Posted by sebastianmihail on October 18, 2012 at 09:28

    Now, this is a pamphlet, actually!
    😀

    Like

    Reply

Părerea voastră contează!