Adopt minioni!

Nu ştiu dacă “sfârşitul lumii” de pe 23 august a fost de vină sau nu, dar weekendul acesta nu a fost unul din cele mai bune weekenduri de până acum. Probabil o să fac o vizită pe la medic în curând, să văd care-i treaba cu a mea sănătate. Ideea e că, pe lângă vorbele dulci din partea celor dragi, m-au ajutat să nu cad în butoiul cu melancolie acele mici creaturi galbene care au pus stăpânire pe internet în ultima perioadă.

Da, este vorba de minioni. De fiecare dată când văd o imagine sau un videoclip cu ei, mă bufneşte râsul şi dispoziţia mea se îmbunătăţeşte. Şi pentru că nu pot să nu împart cu voi lucrurile care mă fac să râd, vă prezint o serie de afişe un pic modificate:

50abf3902d3b224b71260de95f3a2e4e

Şi un scurt videoclip pentru o duminică cu zâmbete:

P.S: Trebuie neapărat să-mi achiziţionez un minion din ăsta. Dacă ar spune şi “papoy” ar fi genial!

19 responses to this post.

  1. Ti s-a pus pata, huh? Ghici ce? Si mie. 😆 Adopt si eu!!! Ii crestem impreuna. :))))

    Like

    Reply

  2. Eu adopt minioane :)) Iti citesc cu placere blogul, scrie… ai talent dom`le !!! Da` mai iesi si pe afara, sa nu rancezesti fizic !

    Like

    Reply

  3. Posted by Mirela Pete on August 25, 2013 at 21:09

    Sunt tare haioși, au început să-mi placă și mie! O săptămână mai bună, dragă Alexandra, valabil pentru toți ”peștii”(sper că nu mă înșel)! Sănătate maximă și prieteni buni! 😉

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on August 26, 2013 at 13:52

      Sunt născută pe 19 februarie şi niciodată nu am ştiut dacă sunt peşti sau vărsător. :)) Mulţumesc frumos! O săptămână minunată!

      Like

      Reply

  4. Era sa ma pacalesti cu titlul… eu am sarit repede cu gandul la “fete minione”… interesante creaturi, Picasso ar mai avea de studiat…

    Like

    Reply

  5. Ce drăguți sunt :X

    Like

    Reply

  6. Ok.. numa eu nu am auzit de ei? :))
    Adică am auzit așa vag.. dar nu i-am văzut =))

    Like

    Reply

  7. Foarte “chiuţi” ţumpilicii ăştia 🙂 Şi aş zice că ţi se potrivesc de minune 🙂
    Şi sînt şi de cumpărat: http://www.toysrus.com/buy/action-figures/movies-music-tv/despicable-me-2-8-inch-talking-minion-dave-20010-19099926, de exemplu 🙂

    Like

    Reply

  8. Bună! Şi eu sunt o iubitoare de Minions. Sunt nişte creaturi adorabile. http://9gag.com/gag/a9dLNDZ O să ajungem să le învăţăm şi limba. 😆 Poopaye!

    Like

    Reply

Părerea voastră contează!