Enigmă rezolvată :˝De ce se duc fetele la toaletă împreună?˝

Una dintre întrebările care îi bântuie pe mulţi bărbaţi este: “De ce se duc femeile în grup la toaletă ?“. Studii au fost realizate, dezbateri au fost susţinute, păreri au fost împrăştiate în stânga şi-n dreapta, dar un răspuns concret nu a fost dat încă.

Şi pe unii chiar îi macină curiozitatea. Se observă la scumpii cavaleri, cum se conturează deasupra capului câte un semn mare de întrebare atunci când două domnişoare părăsesc masa la care se află şi dânşii, spunând: «Ne ducem până la toaletă! Venim imediat !». 

Nu e un secret, nu suntem învăluite în mister şi nici nu avem câte un altar în fiecare baie din oraş, unde facem vrăji bărbaţilor care ne însoţesc ca să se ocupe de nota de plată.

Poate aţi observat, stimabili domni şi domnişori, că ne luăm poşetele cu noi aproape de fiecare dată când plecăm la toaletă. Nu, nu avem acolo păpuşi voodoo cu păr de-al vostru! Avem chestii absolut indispensabile sexului feminin. Şi atunci când păşim spre încăperea cu « tronul », avem nevoie de cineva să ne ţină poşeta până ne terminăm noi « domnia ». De ce luăm poşeta cu noi la baie ? Căci e mai de bun simţ să ne ajustăm machiajul în faţa unei oglinzi mari şi luminate corespunzător, decât să ne chinuim să ne dăm cu ruj într-o oglinjoară minusculă, la masă, de faţă cu voi.

Citeşte continuarea pe Belva. Click aici!

8 responses to this post.

  1. :)))) Un mister si mai mare e de ce se duc barbatii impreuna la toaleta?? ca ei nu au posete:))

    Like

    Reply

    • Posted by Axlandra on May 20, 2012 at 13:49

      Există aşa ceva? :)) Eu nu îmi amintesc să fi văzut bărbaţi care se duc împreună la toaletă!;))))

      Like

      Reply

  2. Nu trebuie sa explici totul. E vorba ca-mi place mie sa fiu gica-contra 😛

    Like

    Reply

    • Posted by Axlandra on May 19, 2012 at 10:21

      Am observat!:)) Nu e problemă!:) E normal să existe păreri diferite de ale mele. Am spus şi la finalul articolului că vreau completări. Dar aştept argumente mai bune decât “o ELEVĂ nu avea poşetă şi vroia să facă un studiu”:)).

      Like

      Reply

  3. Te contrazic nitel.

    Am fost acum cativa ani in practica pedagogica la un celebru liceu bucurestean (Caragiale). Si acolo profa ne povestea cum O ELEVA a venit la ea si a rugat-o s-o ajute, ca vrea sa faca un studiu in acest sens. Subliniez ELEVA.

    Si mentionez faptul ca elevele nu se duceau CU POSETA la toaleta.

    Deci dilema ramane 🙂

    Like

    Reply

    • Posted by Axlandra on May 19, 2012 at 10:15

      Dacă tu vrei să rămâi cu dilema respectivă, doar pt că o puştoaică fără poşetă nu ştie ce se întâmplă într-o toaletă de femei, e alegerea ta şi ţi-o respect. :)) Nu e mare filozofie ca să reprezinte subiect de studiu, dar na. :)) Ceea ce am scris eu în articol avea oricum rolul de amuzament, mai mult decât orice altceva. Chiar trebuie să explic totul?:))

      Like

      Reply

  4. Posted by Bantu Dragos on May 17, 2012 at 13:44

    Ai stricat toata distractia….suna mult mai bine faza cu voodoo:)))…. trebuia sa lasi misterul nedeslusit 😀

    Like

    Reply

Părerea voastră contează!