3 seriale pe care le aștept cu drag, în septembrie 2014

Septembrie se grăbește să dea buzna peste noi. Parcă nici n-am simțit că a fost vară și asta probabil pentru că e prima vară din viața mea când nu am avut vacanță 3 luni, ci concediu 2 săptămâni. Toamna îmi face din ochi de la colț și parcă aș vrea să-i aplic un șut în dorsală, dar mă gândesc că nu pot să stau tot restul zilelor mele degeaba și că trebuie să-mi câștig eu existența, nu să aștept să mă întrețină altcineva. Știu că e la modă să iei cardul bărbatului și să îți faci de cap cu el la spa-uri și saloane, dar eu aleg să nu-mi îngrop conștiința. Drept urmare, aștept luna următoare cu un soi de nod în gât amestecat cu entuziasm. 

Entuziasmul vine datorită faptului că va fi mai răcoare afară și serialele mele preferate vor reveni pe micile torrente, iar nodul în gât… știți cu toții la ce mă refer: finalul concediului.

penny

Nu vreau să vă plictisesc cu al meu concediu sau cu preferința mea pentru ploaie și haine un pic mai groase, dar vă voi bate la cap cu serialele pe care le aștept cu nerăbdare toamna aceasta:

1. Anatomia lui Grey

– m-a captivat de la primul episod tocmai datorită relației dintre Meredith și Cristina, așa că nu știu cât îmi va mai plăcea următorul sezon, dar rămâne de văzut. Primul episod e anunțat pe 25 septembrie.

2. The Big Bang Theory

– nu cred că mă voi sătura vreodată de figura și reacțiile exagerate ale lui Sheldon. Așa că pe 23 septembrie voi fi cu ochii-n patru după următorul episod (premiera lui e pe 22, dar sigur va mai dura până să fie urcat pe internet).

3. Once Upon a Time

– m-am îndrăgostit de personaje și de magia lor abia vara aceasta, deși serialul a ajuns la sezonul 4. Fiecare episod vine cu câte o nouă poveste care te face să vrei să afli până unde va merge imaginația scenariștilor și ce personaje vor introduce mai departe. Premiera noului sezon va avea loc pe 28 septembrie.

Una din principalele cauze pentru care ador serialul este Căpitanul Hook:

Voi ce seriale așteptați cu nerăbdare toamna aceasta?

P.S: seriale dragi mie mai există, dar nu le-am menționat căci nu au premiera în septembrie.

7 responses to this post.

  1. Posted by ~Ankita~ on August 31, 2014 at 18:26

    Iti recomand si Lie to me si The Fosters. Apropo, te-am nominalizat la o leapsa pe blogul meu: http://scrierileuneiliceene.wordpress.com/2014/08/31/behind-the-blog/

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on August 31, 2014 at 21:14

      Lie to me am văzut doar primul sezon acum câțiva ani. Atunci auzisem că îl anulează și nu m-am mai interesat să văd dacă a mai apărut ceva. Dar mi-a mai zis cineva că mai e un sezon apărut. Merci!
      O să răspund și la leapșă zilele astea.

      Like

      Reply

  2. “Doctor House”,sezonul 6 si evident “anatomia lui Grey” ,le voi urmari (sper).

    Like

    Reply

  3. Posted by Madalina on August 28, 2014 at 12:14

    The Mentalist
    Supernatural
    One Tree Hill
    Criminal Minds

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on August 28, 2014 at 12:49

      La The Mentalist nu am văzut nicio dată pentru noul sezon. De aia nici nu l-am nominalizat…
      Iar la Supernatural nu m-am mai uitat de pe la sezonul 7 sau 8…:))

      Like

      Reply

Părerea voastră contează!