Aplicația Foodpanda – Comandă mâncare la domiciliu

foodpanda-online-food-order-50-off-on-rs300Astazi am sa-ti prezint o aplicatie foarte buna pe mobil care te va ajuta sa comanzi de la orice restaurant din orasul tau, direct acasa, iar plata o poti faci direct prin intermediul unui card de credit. Aplicatia se numeste FoodPanda.ro si o poti descarca gratuit din GooglePlay (in cazul in care ai un smartphone Android), AppStore (daca ai un smartphone Apple) sau Windows Store (daca ai un smartphone Microsoft/Nokia). Aplicatia ocupa foarte putin si este dezvoltata de catre echipa FoodPanda.ro.

Cum functioneaza? Deschizi aplicatia si permiti detectarea prin satelit GPS. Aplicatia te va localiza intr-un timp foarte scurt. Alegi un restaurant si comanzi orice doresti, iar comanda va fi procesata si livrata in cel mai scurt timp posibil. Plata in mod obisnuit o poti face cash, odata ce comanda este livrata sau prin online prin card de credit. Suna destul de bine,asa-i? In cazul in care nu ai un smartphone cu OS listat mai sus, te invit sa intri pe www.foodpanda.ro, sa permiti localizarea prin internet, alegi restaurantul, comanzi si primesti totul intr-un timp foarte scurt. FoodPanda Brasov iti ofera vouchere si cadouri in cazul in care devi client fidel. Momentan, serviciul functioneaza in orasele Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Ploiesti si Arad.

Desigur, echipa FoodPanda.ro incearca sa creasca lista pe zi ce trece. Intra pe site si afla daca intre timp, a aparut si orasul tau pe lista norocoasa. Te invit sa folosesti cu incredere serviciile oferite de catre FoodPanda.ro, iar in cazul in care ai pareri sau sugestii, asteptam totul in sectiunea de comentarii. Eu am folosit serviciile lor cand am fost la Brasov si credeti-ma, totul lucreaza exceptional de rapid si de usor. Tu ai folosit vreodata serviciile FoodPanda? Daca da, cum ti s-au parut? O zi buna sa aveti!

4 responses to this post.

  1. E faina aplicatia, dar sa nu devenim dependenti de ea…sau, ma rog de mancarea acelor restaurante:)

    Like

    Reply

  2. Posted by orange juice on October 5, 2014 at 18:42

    Și uite asa stam cu burțile obeze în pat cu smartfonu în mana comandam o bomba calorica mizerabila…..da ce contează, vine iarna, acu’ ascundem slana mai ușor.

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on October 5, 2014 at 19:17

      Nu știu ce restaurante ai frecventat tu, dar nu peste tot găsești bombe calorice mizerabile. Dar na, e părerea ta și ți-o respect. 🙂

      Like

      Reply

Părerea voastră contează!