Leapşa narcisistă a lui Emil

Mi-a adus un zâmbet pe buze leapşa narcisistă a lui Emil şi tocmai din cauza asta m-am hotărât să o completez. Sper să nu arunce cu roşii în mine dacă nu-i convin răspunsurile! Ca să vă lămuresc, întrebările fac referire la blogul său. Cine va prelua leapşa mai departe, va trebui să răspundă la întrebări atât pentru blogul meu, cât şi pentru blogul său.

1. Citeşti acest blog? Dacă da, cât de des ?

Da. De obicei intru pe el când îmi atrag atenţia titlurile articolelor pe care le postezi pe grupurile facebook.

2. Spune cea mai tare , respectiv cea mai slabă rubrică a acestui blog? În cazul celei mai slabe rubrici, poţi da o sugestie de înlocuire a acesteia cu alta.

Cea mai tare rubrică mi se pare cea a guest-posturilor, căci din câte am auzit/citit/văzut, o astfel de rubrică te promovează destul de mult şi te ajută să ieşi din lumea “bloggerilor mici/mititei/vai de ei!”, în care eu încă mă scald.

Cea mai “slabă” rubrică, deşi n-am cântărit-o, mi se pare cea cu politica. Sper să fie şi aia o rubrică, că am luat-o de la “categories”! 😀 Văd prea multă politică în jurul meu şi am ajuns la saturaţie. Nu e nimic personal cu ce ai scris tu acolo, subiectul în sine îmi provoacă greaţă.

3. Spune punctele tari ale acestui blog.

Guest-post-urile!

Review-urile altor bloguri.

4. Acum spune-le pe cele slabe. Aici poţi invoca şi ce anume lipseşte.

Sunt obişnuită eu să scriu cu diacritice şi promovez chestia asta, dar îţi cunosc părerea de neclintit asupra subiectului aşa că nu mai insist! :)) Ne-am contrazis destul pe tema asta, acu’ ceva timp!

5. Ce părere ai despre tema, respectiv aspectul acestui blog.

E simplă, uşor de “îmbrăţişat”, nu oboseşte ochiul cu prea multe culori şi imagini. E ok!

6. Ce părere ai despre stilul de scriere de pe acest blog.

Îmi place că spui lucrurilor pe nume, scurt şi la obiect. Nu o “lălăi” în 10 pagini despre un subiect banal de două rânduri.

7. Ce părere ai despre autorul acestui blog, în speţă despre mine, precizând dacă m-ai cunoscut personal sau nu.

Nu te-am cunoscut personal, încă!

Online aşa, îmi pari un tip sociabil, săritor( nu la bungee-jumping, ci la ajutat alte persoane/bloguri să “crească”), dornic să ştie/scrie măcar câte puţin din fiecare domeniu , încăpăţânat şi, bineînţeles, narcisist. :))

8. Ai scris vreun guest pe acest blog? Dar ai găzduit vreun guest de-al meu? Dacă da, ce te-a făcut să scrii/să găzduieşti? Dacă nu, de ce?

Da, guest-post-ul mofturos l-am scris eu la tine şi tu la mine cel cu bancurile despre blonde.

Mi-a plăcut ideea în sine, căci până să dau de tine nu auzisem de guest-posting! 😀

9. Ce părere ai despre această leapşă?

O foarte bună metodă de a face rost de feedback.

10. Ce întrebare ai mai adăuga la ea?

” Ce subiect ai vrea să abordez în următorul articol?”

Şi acum că am terminat de răspuns la întrebări, le trimit mai departe la: Florin, Lucian, Elly, Vienela, Lucianna şi cine mai doreşte să-mi ofere un feedback al blogului (puteţi răspunde la întrebări şi printr-un comentariu, dacă nu vreţi să faceţi articol special)!

Sursă foto: costintuchila.wordpress.com

16 responses to this post.

  1. […] Axlandra a preluat leapşa narcisistă a lui Emil și mi-a aruncat-o mie peste gard. Și mă decisăi să răspunz, că așa se cade. Și am zis să răspund și lu Emil, să nu fie gelos după aia. Și cum mi-a fost lene de două….sper să nu se supere vedetele lepșei de azi. […]

    Like

    Reply

  2. Văleuuu! Acu vazui! Imediat ma apuc!

    Like

    Reply

  3. […] Ştiu că aveam nişte lepşe primite de la Probiu, Emil, Alexandra şi Aura, dar asta mi s-a părut mai altfel, aşa că vă invit şi pe voi să o […]

    Like

    Reply

  4. Posted by Lucian Moldovan on August 24, 2012 at 19:20

    Sunt leneş, deci:

    1. Da. Sunt abonat, citesc tot ce scrii. 😀
    2. Cea mai tare rubrică (după mine) e Gânduri, idei, trăiri, iar cea mai proastă rubrică e…, nu ştiu, n-ai aşa ceva. :)) 🙂
    3. În primul rând, 101 motive să vrei să mă cunoşti. Mi se pare absolut genial! Apoi aş mai adăuga şi temele pe care le abordezi de obicei in articole, lepşele şi că scrii des şi cu diacritice (thumbs up!).
    4. Puncte slabe? Ăăă…
    5. E ok. 🙂
    6. Ai un stil plăcut de a scrie, puţin critic, dar la obiect şi inteligibil. Me gusta! Îmi plac în mod special metaforele folosite.
    7. Nu te-am cunoscut personal, dar imi pari (eşti!) o fată inteligentă, care ştie ce vrea şi nu ascultă de “gura lumii”. Şi nu ştiu de ce, dar am impresia că eşti plină de viaţă. 😀 Asta când “nu înnebuneşti, fată dacă stai în casă” :)) De asemenea, amuzantă.
    8. Nu. La ambele întrebări. Nu ştiu de ce. Nu s-a ivit ocazia, bănuiesc.
    9. Interesantă. Bună pentru feedback.
    10. Aş adăuga “De ce îmi citeşti blogul?”, iar pentru a-ţi răspunde la întrebare, aş vrea să abordezi subiectul misoginism(!). 😀

    Like

    Reply

    • Posted by Axlandra on August 25, 2012 at 21:04

      Mulţumesc frumos de răspunsuri. Voi aborda subiectul misoginism cât de curând! 😀

      Like

      Reply

      • Lucian, ideal ar fi fost sa raspunzi la intrebarile astea si referindu-te la blogul meu, ca asa erau regulile 🙂

        Like

      • Posted by Axlandra on August 30, 2012 at 17:40

        Păi poate omu nu intră (deloc sau frecvent) pe blogu tău şi n-are cum să-şi formeze încă o părere…:))Eu am spus “regulile”…el a ales să le “încalce” cu un motiv, bănuiesc… :))

        Like

  5. Aniela si Vienela: astept sa completati si voi leapsa. Puteti s-o completati despre mai mult de 2 persoane. Despre mine, despre Axlandra si despre cine mai vreti voi 🙂

    Like

    Reply

  6. Emil asta e peste tot:))

    Like

    Reply

  7. Am primit leapsa asta si de la Emil, dar nu sunt lamurita daca intrebarile se refera doar la el si blogul lui, sau vom raspunde la intrebari celor care ne dau leapsa. Adica eu va raspund si tie si lui doar despre blogul lui? :))

    Like

    Reply

Părerea voastră contează!